Szárazépítés

Szárazépítés – bármilyen elképzelés megvalósítható

A szárazépítés során létrehozott valamennyi szerelt szerkezet igen nagy tervezői szabadságot biztosínak számunkra hiszen szinte korlátlan formázási lehetőségünk van mindegy, hogy éppen válaszfal vagy állmennyezet, esetleg padlórendszer kialakításáról van szó. A szárazépítési rendszerek sokszínűsége egyenes arányban áll a felhasználható alapanyagok és késztermékek palettájával, hiszen szinte végtelen számú színben és méretben érhetjük el ezeket.

Kombinált megvalósítás – egyszerűen szárazépítéssel

Nem csupán a különböző színek és anyagok variálhatóak, hanem lehetőségünk van az egyes szárazépítési technológiák kombinálására is. Segítségével a speciális épületfizikai és mechanikai igényeket is könnyen kielégíthetjük, ideértve a tűzvédelmet, hőszigetelést, hangszigetelést, illetve a kialakíthatunk világítástechnikai és optikai hatásokat is. Mindezek mellett a szárazépítés lehetőséget biztosít számunkra a gépészeti, klíma és világítási rendszerek egyszerű kiépítésére is.

Milyen előnyökkel számolhatunk szárazépítési technológia alkalmazása során?

Ahogyan azt korábban már említettük magának a szárazépítésnek számtalan előnye létezik, ilyen korábban említett előnye a kombinálhatóság illetve, hogy alkalmazásával egyedi terveket is megvalósíthatunk. A szárazépítés során kialakított válaszfalak kisebb önsúllyal rendelkeznek, ugyanakkor épületfizikai tulajdonságai megegyeznek a hagyományos falazott válaszfalakkal. A vékonyabb szerkezetek jelentős mértékben megnövelhetik ingatlanunk hasznos területét, valamint későbbi változtatások is egyszerűen megoldhatjuk problémamentesen.

Szárazépítés – több éves szakmai tapasztalattal

Vállalkozásunk több, mint tíz éves fennállása óta széles referencia skálával rendelkezik szárazépítés területén. Számunkra nincs lehetetlen, hiszen minden egyes szárazépítéssel kapcsolatos tevékenységünk során megrendelőink igényei szerint végezzük el a munkafolyamatokat, törekedve a maximális minőségére, illetve a határidők pontos betartására.

Szárazépítési technológiák alkalmazásával viszonylag egyszerűen valósíthatunk meg egyedi elképzeléseket. Amennyiben szakembert keres szárazépítési munkafolyamatok elvégzésére forduljon hozzánk bizalommal, hiszen munkatársaink kellő szakértelemmel állnak valamennyi megrendelőnk rendelkezésére.