Szerelt homlokzatok

Szerelt homlokzatok – kimeríthetetlen kínálat, széles termékpaletta

A szerelt homlokzatok más néven átszellőztetett homlokzatok kínálata igen széles skálán helyezkedik el valamennyi gyártónál. A szerelt homlokzatok kivitelezései során a következő anyagokat használjuk: homlokzati kőporcelán , Equitone szálcement homlokzatburkolat , Fundermax nagytáblás burkolat, Reynobond , Alucobond kompozit lemezek , illetve Prefa  fémlemez burkolatokat is. Azonban nem csupán anyagát tekintve, hanem a szerelt homlokzatok méret, valamint formavilága is igen széles palettával rendelkezik, bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szerelt homlokzatot.

Szerelt homlokzatok esetében tulajdonképpen a burkolókat egy univerzális rögzítő rendszerrel együtt alkalmazhatjuk, így szinte bármilyen, egyedi építészeti elképzelést is megvalósíthatunk meg segítségével.

Szerelt homlokzatok – csökkenő hőveszteség és optimális tűzvédelmi besorolás

A mai modern építészeti technológiákkal kapcsolatban érvénybe lépett új tűzbiztonságra vonatkozó előírások, illetve szabványok hatására egyre több ingatlan esetében elengedhetetlenül fontos a komplett tűzvédelmi vizsgálat megléte, amellyel igazolható a tűzvédelmi besorolás, valamint az ingatlanra vonatkozó tűzterjedési határérték, melyet szerelt homlokzatok esetében is igazolnunk kell.

A szerelt homlokzatok alkalmazásával lehetőségünk nyílik az ingatlan külső falain keresztül végbemenő hőveszteség csökkentésére, mely egy nem megfelelően kivitelezett falszerkezet esetében elérheti akár a 35 százalékos mértéket is. Ideális megoldás lehet a hőveszteség csökkentésére az alacsony karbantartási és üzemeltetési költségekkel rendelkező szerelt homlokzatok kialakítása.

Szerelt homlokzatok – számos előnnyel

Szerelt homlokzatok minden esetben több rétegből álló komplex homlokzatot jelenteken, alkotóeleme az alábbiak: teherhordó falszerkezet, hőszigetelés, átszellőztetett légrés, rögzítő rendszer, illetve homlokzatburkoló. Valamennyi típusú szerelt homlokzat számtalan előnnyel rendelkezik, alkalmazásával egyszerűen védhetjük meg a falakat, illetve a hőszigetelést a káros időjárási hatásoktól, valamint megnöveli az ingatlan élettartamát.

További előnynek tekinthetjük a szerelt homlokzatok hőszigetelő, valamint zajcsökkentő képességét, alkalmazásával optimális páraáteresztő képességű és hőszigetelő tulajdonsággal ruházhatjuk fel ingatlanunkat.